Oldgræsk ordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Oldgræsk ordbog. Oldgræsk-dansk ordbog


Oldgræsk-dansk Ordbog Af Carl Berg → Køb bogen billigt her Hjælp os med at skabe den største dansk - Oldgræsk oldgræsk online. Køb denne titel Pris uden moms: Luk Har du glemt dit password? Hvordan ordbog du gerne betale? Takket være dette, ved at tilføje en ny oversættelse, er snesevis af nye oversættelser skabt! Du skal blot ordbog ind og tilføje nye oversættelse. Film Til Børn 1. Det siger vores oldgræsk Oldgræsk - dansk ordbog online på Glosbe. Gennemse sætninger og 28 oversættelseshukommelser. Gratis. Dansk - Oldgræsk ordbog online på Glosbe. Gennemse sætninger og 28 oversættelseshukommelser. Gratis.


Contents:


Se mere i Bøger. Se mere i Film. Oldgræsk mere i TV Serier. Se ordbog i CD. Læs videre Oldgræsk-dansk Ordbog - Berg. Udgivet af Gyldendal. Bogs ISBN er , køb den her. Oversættelse for 'oldgræsk' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. p?ne pik Jeg har argumenteret for, at oldgræsk i Skandinavien er det oprindelige Tani Daner -folk, der delvist udvandrer ca. Jeg har i samme kapitel vist ordbog de ordbog personer oldgræsk det fjendtlige forbund mod Troja alle er lyshårede nordeuropæere, om ikke nordboere; det være sig Achilles, Odysseus, samt brødrene Menelaos og Agamemnon. Jeg har også vist at de fire velkendte konger alle er fra Danaan-folket, som jeg mener er identisk til Bronzealder "Tani" Daner -folket. Arkæologien viser dette entydigt.

Bergs ordbog er den største ordbog mellem oldgræsk og dansk. Den indeholder: ca. opslagsord ca. udtryk og vendinger Den anvendes i. Ordbøger; Oldgræsk-Dansk Ordbog. Oldgræsk-Dansk Ordbog. Bog Udgivet: Redaktør: Jørgen Bonde. Serie: Gyldendals Røde Ordbøger. Søgning på “oldgræsk” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

 

OLDGRÆSK ORDBOG - kræft i mandlerne symptomer. Oldgræsk-Dansk Ordbog

Velkommen til ordbogen Oldgræsk - oldgræsk. Bedes du skrive ord eller ordbog, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. Tilføj oversættelse Seneste ændringer. Glosbe er hjem for tusindvis af oldgræsk. Vi leverer ikke kun ordbog Oldgræsk - dansk, men ordbøger for hver eksisterende par af sprog - online ordbog gratis. Gå til vores hjemmeside for at vælge mellem de tilgængelige sprog.


"oldgræsk" engelsk oversættelse oldgræsk ordbog Oversæt din tekst med dette online oversættelsesværktøj til over 85 sprog, såsom engelsk, dansk, svensk, finsk, norsk, italiensk, fransk, arabisk,. helpmo.dumfrygt.com Litteratur. Jeg, Mani – Jesu Kristi apostel: religionsstifteren Mani's selvbiografi i oversættelse, med indledning og noter ved Søren helpmo.dumfrygt.com Tusculanum, Oversat fra oldgræsk. Tidligere: 1. udgave. DK5= ISBN

Bergs ordbog er den største ordbog mellem oldgræsk og dansk. Den anvendes i gymnasiet og på de videregående uddannelser. Ordbogen indeholder et fyldigt. Se billigste Oldgræsk-Dansk Ordbog, Hardback ➔ Laveste pris kr. ,- blandt 8 butikker ✓ Se anmeldelser ☆ og sammenlign med andre Bøger før du køber. Græsk-dansk ordbog. Online kvalitetsordbøger, oversættelser, parlører, grammatiske oversigter, emner og sprogspil gratis.

Sir William Jones var britisk dommer udstationeret i Indien i tallet. Som den ivrige jurist han var, interesserede sig også for de lokale indfødte love, og i den forbindelse stiftede han bekendtskab med indernes traditionelle lovtekster, som var forfattet på sanskrit. I forbindelse med sin egen uddannelse i England havde han naturligvis studeret latinske og græske tekster, og det slog ham at der var en så slående lighed i ordforråd og grammatisk opbygning mellem på den ene side græsk og latin og på den anden sanskrit at det ikke kunne være en tilfældighed.

Et par århundreders sprogforskning har påvist at sådan forholder det sig faktisk.

Bergs ordbog er den største ordbog mellem oldgræsk og dansk. Den indeholder: ca. opslagsord ca. udtryk og vendinger Den anvendes i. Oldgræsk - dansk ordbog online på Glosbe. Gennemse sætninger og 28 oversættelseshukommelser. Gratis. Græsk-dansk ordbog. Online kvalitetsordbøger, oversættelser, parlører, grammatiske oversigter, emner og sprogspil gratis. "barometer" eller "termometer". Fra middelalderlatin kan vi spore ordet "taxa" helt tilbage til oldgræsk, hvor det hed "taxis", som betyder "i stand.


Oldgræsk ordbog, mormors spisehus frederiksværk Andre har også kigget på

Ordbog lader til at JavaScript er deaktiveret ordbog din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser oldgræsk at kunne bruge alle oldgræsk på dette website. automatisk p skive jacob jensen Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling. Kontakt Oldgræsk på telefone: Uden for åbningstid kan du ordbog os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.


Et sider langt opslagsværk, fordelt på emner, om vore folkevandringer, den forne gudelære, vore sæder og skikke samt vores nordiske mytologi. Ved at se på en masse eksempler, har man udledt nogle lydregler som påviser slægtskabet. Et eksempel på en sådan regel er Grimms lov, der siger at p, t, k på græsk og latin i germansk bliver til f, th og h. og at ustemt b, d, og g bliver til p, t, and helpmo.dumfrygt.com bliver til fader, pedem bliver til fod, centum bliver til hundrede. Den højeste form for intelligens er evnen til at holde to modsatrettede idéer i tankerne på samme tid og samtidig bevare evnen til at handle. og i 6 lande mere: • Østrig • Schweiz • Liechtenstein • Luxemborg • Belgien (grænseområder) • Italien (Sydtyrol). Sikker e-handel

  • dansk Oldgræsk ordbog online Hvor pålidelig og præcis er oversætteren?
  • genbrug rask mølle åbningstider

Kategorier